Autan sinua ymmärtämään kryptoja, kryptosijoittamista, lohkoketjuteknologian mahdollisuuksia ja internetin seuraavaa kehitysaskelta.

Tavalliselta ihmiseltä tavalliselle ihmiselle.

- Piia

 Muutama vuosi sitten sukelsin lohkoketjuteknologian ja kryptojen maailmaan. Ja yllätyin siitä, miten laaja aihepiiri se onkaan.

Isojen tuottomahdollisuuksien lisäksi kryptot tarjoavat monia uudenlaisia mahdollisuuksia, ja rakennuspalikoita internetin seuraavalle kehitysaskeleelle. Vähän ehkä yllättäenkin monet kryptoilla toteutettavat uudet asiat liittyvät tavalla tai toisella myös yhteiskuntien ja yksilöiden hyvinvointiin.

*****

Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneena tartuin tähän aiheeseen.

 

Kaikki ovat kuulleet Bitcoinista, mutta harva ymmärtää sitä kunnolla. Ja vielä harvempi tiedostaa millainen maailma muiden kryptojen avulla on vähitellen rakentumassa. Perusmedian uutisoinnista ei saa irti juuri mitään ja helposti ymmärrettävää suomenkielistä materiaalia on tarjolla vain vähän.

Kantaakseni oman korteni kekoon, jaan helppotajuista tietoa Instagramissa tilillä @hyvinvoinninupgrade. Aiheina erilaiset kryptot, internetin seuraava kehitysaskel Web3, metaversumit ja paljon muuta aiheeseen epäsuorasti liittyvää, kuten esimerkiksi tekoäly.

Taustaa - Kuka olen?

 

Vaikka taloustiede oli aikoinaan pääaineeni ja sen lisäksi erilaisia rahoituksen, rahapolitiikan ja sijoittamisen kursseja tuli opiskeltua, en silloin parikymmentä vuotta sitten innostunut ajattelemaan omaa talouttani sen enempää. Tyydyin pankkitädin suosittelemiin korkeakuluisiin rahastoihin, joita kartutin pienillä summilla kuukausittain – ja tuhlasin loput.
 

Muutama vuosi sitten suurin haaveeni toteutui: minusta tuli äiti ❤️

Samalla ryhdyin myös ajattelemaan enemmän tulevaisuutta ja taloudellista hyvinvointia. 

Tutuksi ovat tulleet osake-, asunto- ja kryptosijoittaminen, joista viimeisenä mainittu on saanut suurimman huomioni. Kryptot tuntuivat aluksi vaikeilta ja ehkäpä juuri siksi niin mielenkiintoisilta.

Vuosina 2021-2022 olin opintovapaalla, joten pystyin valitsemaan mihin aikani käytän. Uppouduin perehtymään kryptoihin. Tuolloin ymmärsin miten valtavasta ja tulevaisuuden kannalta merkittävästä aihepiiristä lohkoketjuteknologiassa ja kryptoissa on kyse. Ja kiinnostukseni kasvoi entisestään.

  Yritykseni HelmiFiilis syntyi vuonna 2019 hoitovapaani aikana nostamaan ihmisten fyysistä ja henkistä hyvinvointia ulkotreenien avulla. Treenien vetäminen on mukavaa vastapainoa analyyttiselle palkkatyölle. Nautin liikunnan tuomasta energiasta, ja siitä, että saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Hyvinvoinnin upgrade puolestaan sai alkunsa halustani laajentaa hyvinvointiteemaa myös taloudellisen hyvinvoinnin puolelle. Järkevä rahankäyttö, säästäminen ja sijoittaminen ovat taloudellisen hyvinvoinnin kulmakiviä. Ja uusimpana sijoitusmuotona kryptot ovat monille vielä tuntemattomia. Tuosta  aihealueesta tuotan helppotajuista sisältöä sijoittamisesta ja uusista ilmiöistä kiinnostuneille.

 Balanssi hyvinvoinnin eri osa-alueiden välillä vaikuttaa siihen, millaiseksi oma hyvinvointi koetaan. Henkinen, fyysinen ja taloudellinen hyvinvointi ovat kaikki tärkeitä kokonaisuuden kannalta. Käytettävissä olevaa aikaa ja energiaa tulisi suunnata kaikkiin osa-alueihin, oma elämäntilanne huomioiden.

- Taloudellinen hyvinvointi tuo mielenrauhaa ja antaa mahdollisuuksia. -

Jos sinäkin haluat ymmärtää kryptoja, kryptosijoittamista, lohkoketjuteknologian mahdollisuuksia ja internetin seuraavaa kehitysaskelta, niin autan mielelläni.

Liity postituslistalle

Pysy ajantasalla Hyvinvoinnin Upgraden tarjoamista mahdollisuuksista!